Medlemskab

Medlemskab Sclerose.info !

Meld dig ind i Foreningen Sclerose.info og bliv en del af vores fællesskab.

Sclerose.info er stiftet af scleroseramte til scleroseramte (og pårørende)

Ved at blive medlem er du med til at styrke det informationsarbejde Sclerose.info laver, vores månedtlige PDF magasin, drift af hjemmeside, og Danmarks største lukkede Facebook

Det koster kun D.Kr. 96,- om året at være medlem

eller

Firmamedlemskab

Din virksomhed kan blive medlem af Foreningen Sclerose.info
Basis medlemskab koster D.Kr. 1200 om året

eller

Desuden har din virksomhed for at lave en annonce aftale

Kontakt admin@sclerose.info for yderlige informattion

Medlemskab Sclerose.info ! Støt det informations arbejde som Sclerose.info laver, men samtidig vil du som medlem få nogle fordele som brugere af foreningens hjemmeside ikke har. F.eks vil du som medlem få tilbudt at deltage i de aktiviteter som foreningen afholder enten gratis eller til en meget lille betaling, hvor imod brugere, IKKE-medlemmer først bliver tilbudt dette efter at du som medlem ikke ønsker at deltage (men til fuld pris). Du vil kunne se alle nyheder om sclerose som indsamles ude i den store verden – undersøgelser og resultater og meget mere. Vi har 4 forskellige medlemskaber, dette for at sikre at du finder det som passer dig.

Vælg dit medlemskab

__________________________________________________________________________ Medlemskab for enkeltperson – 265,- D.kr. per år. Som medlem af Sclerose.info får du mulighed for at benytte de ekstra faciliteter som foreningen tilbyder. Du vil blive tilbudt at deltage i arrangementer – få nyhedstjeneste – bruge fora  og med tiden vil den videre udvikling der foregår komme dig meget til gode. Samtidig bakker du op om Sclerose.info informationsarbejde.
__________________________________________________________________________ Medlemskab for enkeltperson – førtidspensionister, pensionister eller studerende – 180,- D.Kr. per år Sclerose.info tilbyder dig som førtidspensionist, flexjobber, pensionist eller studerende at blive medlem af foreningen til en meget nedsat pris. Som medlem af Sclerose.info får du mulighed for at benytte de ekstra faciliteter som foreningen tilbyder. Du vil blive tilbudt at deltage i arrangementer – få nyhedstjeneste – bruge fora og med tiden vil den videre udvikling der foregår komme dig meget til gode. Samtidig bakker du op om Sclerose.info informationsarbejde.
__________________________________________________________________________ Familie medlemskab – 395,- D.kr. per år for familier Som medlem af Sclerose.info får du mulighed for at benytte de ekstra faciliteter som foreningen tilbyder. Du vil blive tilbudt at deltage i arrangementer – få nyhedstjeneste – bruge fora og med tiden vil den videre udvikling der foregår komme dig meget til gode. Samtidig bakker du op om Sclerose.info informationsarbejde.
__________________________________________________________________________ Virksomheds medlemskab – 1200,- D.kr. per år for virksomheder Som virksomhed bakker du op om Sclerose.infos meget vigtige informationsarbejde. Desuden vil virksomheden få fordelagtige priser på annoncering i Sclerose.infos online PDF magasin der udkommer 8 gange om året – samt 2 special udgaver. Virksomheden modtager alle nyhedsbreve om PDF online magasiner
__________________________________________________________________________ Donation Såfremt du ønsker at give en donation til Sclerose.info vil dette betyde meget for vores arbejde. Sclerose.info er ikke en forening der altid skriver og beder om penge og donationer. Vi er IKKE den pressende forening Vi lever af private midler – støtte – og er ikke offentlig støtter (Sclerose.info er en NGO … Non Govermental Organisation)
Selvom det er ganske utænkeligt at du vil ønske at udmelde dig af foreningen Sclerose.info – så skal du naturligvis have en direkte elektronisk mulighed. Såfremt dette er tilfældet – afmeld på nedenstående knap. Samtidig vil vi bede dig sende en mail til admin@sclerose.info og forklare om begrundelsen for din udmelding. Vi ønsker ALTID at blive bedre ! Afmeld