Kost

Generelt om kost og sclerose

kost

Multipel sclerose medfører et øget behov for en sund og alsidig ernæring. Ensidig kost er generelt meget uhensigtsmæssig; men er det specielt, hvis du lider af MS.

Du kan på de disse sider finde generelle informationer om kost, som er velegnet for scleroseramte. Herunder blandt andet læse hvilke fødevarer, som er henholdsvis gode og mindre gode at spise, når du har sclerose, hvordan og hvorfor der er behov for at ændre din kost, når du er syg og/eller har et attak samt finde gode råd til indkøbsturen i supermarkedet.

Informationerne på disse sider er alene ment som gode råd fra vores side. Hvorvidt du ønsker at følge disse råd slavisk eller ej, er naturligvis helt op til dig selv. Vores formål er alene at give dig nogle informationer, så du selv kan træffe det valg, som er det rigtige for dig.

I højre side finder du link til de mere uddybende sider om dette emne.

Hvis du har nogle gode råd om kost, eller hvis du har læst en bog om kost, som du mener andre vil have glæde af at læse, er du meget velkommen til at sende en email til kost@sclerose.info

Tidligere stod Annette Hafstrøm for vores kostsektion - mineraler og vitaminer.
Annette har vedtaget ikke længere at ville videreføre dette meget gode arbejde (vi ønsker Annette alt det bedste for fremtiden og har været meget glade for Annettes arbejde i foreningen)
Sclerose.info søger derfor en kost-ekspert ... en kost interesseret person ... dig der har forstand på vitaminer og mineraler eller ønsker at læse mere om det, og dele din viden.
Skriv til admin@sclerose.info for yderligere information

//Admin
administration