Sclerosens 1000 ansigter

ansigter
1000 ansigter

Ansigter- Sclerose.info startede i 2013 en serie af historier om os mennesker bag diagnosen sclerose.
Vi har alle en baggrund.
Vi er alle mennesker.
Vi har alle informationer - meninger - holdninger.

Når man får stillet diagnosen sclerose - og efterfølgende - kan man meget let føle sig "Helt alene i verdenen".
Dette var en af grundende til at Sclerose.info startede denne artikelrække - for at du som scleroseramt, som pårørende, som interesseret - kan se at man er en af mange.
Man er ikke alene!

Sclerosens rammer ikke en bestemt gruppe. Det er ikke sådan at hvis man bor i Aalborg, i Glostrup eller i Tønder - at man er mand på 32 år - at man er ufaglært tømmer - at man spiller fodbold i sin fritid - er gift - har 2 børn - handler ind i Bilka hver anden lørdag - og iøvrigt ikke har en fastnet telefon - så er man i risikogruppen !
Sclerosen er "ligeglad"
Hvis den rammer - tænker den ikke på hverken økonomi, arbejde, status ... den rammer!

Det er rigtigt at der forefindes statistikker der viser at arvelighed/genetisk disponering, at der er flere kvinder end mænd - at der MÅSKE er nogle geografiske forhold - og nogle sociale påvirkninger ... og det kan man et eller andet sted måske forholde sig til, men når sclerosen rammer mig - så er det blevet MIG, ikke en statistik.

Gennem Sclerose.infos spørgsmål og historier viser vi dig et ansigt bag sygdommen. Bag vores fællesnævner.
Jytte, Hans, Maybritt, Peter ... alle er vi mennesker alle er vi forskellige. Fuldstændig som sygdommen arter sig forskelligt - sådan arter vores liv før og efter sig forskelligt.

Læs alle historier - læs lyt føl - se andres meninger og erfaringer.
Vi tror du vil blive stærkere til at omgå din egen sclerose ved at læse om andres liv. Sclerose i dit liv (UANSET hvordan du har det - hvor mange år du har haft sclerose - hvordan sygdommen har artet sig og udviklet sig ....)

Har du lyst til at blive et ansigt.
Har du lyst til at dele din viden og erfaring ... så er du meget velkommen til at skrive til deanie@sclerose.info (Deanie Mofjeld) styrer alle ansigter ... eller ihvertfald historier bag)

Din historie vil blive brugt i Sclerose.infos PDF online magasin, og/eller på hjemmesiden, samt at vi har printet enkelte som lægges på sclerose klinikkerne rundt om i landet.

Vi glæder os til at høre fra dig - og glæder os til at du bliver det næste ansigt i vores lange række...

I menuen under artikler og Sclerosens 1000 ansigter har du en liste over alle de historier der bringes her på sitet - og under PDF magasinet kan du se alle de tidligere magasiner der er bragt (som medlem af Sclerose.info har man tilgang til alle historier og information, men som besøgende på sitet kan der være restriktioner på hvor meget du kan se)

// Admin
administration