Sommer, sol og varme

Sommer, sol og varme

Nu da sommeren er over os, er der sikkert mange derude, som elsker det lige så meget som dem der kæmper her i varmen. Læg mærke til mine ord ´kæmper´ og ikke ´hader´, for i mit tilfælde elsker jeg sol og varme, men jeg er også meget mere uoplagt, irritabel, samt energiforladt end jeg plejer, her i varmen.

Jeg er en af dem der både elsker sommeren, men jeg kæmper også yderligere end det jeg plejer. Jeg er ekstra træt og uoplagt og jeg kan ikke rigtig tænke klart. Jeg ved at mange af jer derude har det på samme måde.
For mit vedkommende, er jeg nødsaget til at tage en ekstra Modafinil pille, vel og mærke hvis jeg altså skal noget om aftenen, for at kunne klare dagen igennem og holde hovedet oprejst. Modafinil piller er medicin mod Narkolepsi, jeg tager dem for bedre at kunne holde mig vågen, de letter mit hoved fra en tung trykken af træthed og de er især ekstra gavnlige her i sommervarmen og jeg ville ikke kunne have klaret mig igennem en aften uden dem.

Mange af jeg kender det sikkert godt, hvad var det nu jeg skulle, jeg burde også lige vaske noget tøj, jeg burde også lige fjerne ukrudt i haven osv. Grundet varmen er man især ekstra ugidelig, samt energiforladt, som tidligere nævnt. Husk på at man stresser sin krop og sind unødigt ved at banke sig selv i hovedet, med det man burde og det man ikke burde. For mit vedkommende er min nedsatte kraft i venstre side ekstra nedsat og det hænger jo selvfølgelig sammen med det, at være energiforladt, men til alt held får jeg Fampyra, som er medicin der hjælper forbindelsen fra hjernen og ud i kroppen. Dem kunne jeg især nu heller ikke have været foruden.

Tænk lige at man får medicin for at holde sig vågen, medicin for bedre at kunne kommunikere med sin krop og ja

medicin for at holde sclerosen i dvale, men som i mine forrige artikler, vær positiv, grib dagen og det der skal til for at gøre dig glad. Få det bedste ud af det du stadig kan og det du er. Husk vi er alle vindere og at sclerosen aldrig vil vinde. Vi er krigere, ingen tvivl om det, kun vi med sclerose ved hvor meget vi kæmper og i alle gør det rigtig godt, bliv ved med at holde hovedet oprejst.

Hvis du ønsker at blive i et med dig selv, din krop og din sjæl, samt det at leve med sclerose i fred fra bekymringer og det der følger med, så giv dig tid til at meditere. Det lyder uoverskueligt, men det giver dig i hvert fald en indre ro. Lyt eventuelt til mindfulness og lyt til din sjæl og dit Indre jeg. Fyld dit indre op med positive tanker og forbliv positiv. At være positiv tiltrækker noget positivt, så derfor er det især vigtigt med sclerose, at forstå at livet ikke er slut og at livet går videre. Man kan lige så godt få det bedste ud af det og hvem ved, måske kommer der en kur en dag ude i fremtiden som kurerer os alle. Husk at din krop og din sjæl må være i balance med hinanden, for at man kan arbejde fuldt ud med sig selv.

Artikel af Deanie Mofjeld