Ny med sclerose

Ny med sclerose - Hvis du har fået stillet diagnosen sclerose, så foregår der en masse tanker hos dig lige nu.

Der foregår ligså mage tanker og bekymringer hos dine pårrørende, og der hvor i alle er lige nu, der er uvisheden det værste der er.
Hvad kommer der til at ske ?
Hvad er fremtidudsigten ?
Hvordan vil sygdommen påvirke dig i fremtiden ?

Man spørger læger og sygepljersker, og ingen kan give et konkret svar. for desværre er der ingen facitlistre. Der er INGEN der kan fortælle dig hvad der kommer til at ske.

Igår - eller før du fik diagnosen, der levede du i en tro på at det hele nok går, i dag har du fundet ud af at vi alle lever i en falsk tryghed og usikkerhed, og at INGEN ved hvad morgen dagen bringer.

Det gode er -at der i dag er rigtig mange behandlingstilbud, og at der err fleree muligheder end før. Virker den ene medicin ikke, er der andre muligheder.

Nogle mener ikke at det er klogt at tage medicin.
Nogle har bivirkninger ved at tage medicin.

Efter alle de år, og langtidsdata man ha viser statistikken at det er klogt at tage medicin - om det er det ene eller det andet.

Om du vælger det eller ej - så sørg for at få en rigtig god dialog med din læge, for han/hun vil dig det bedste. Lad vær med at leg doktor selv, men lyt til din doktor.


Desværre - velkommen i "klubben" for scleroseramte. HUSK - at leve positivt og se positivt på livet og din dag gør det meget nemmere


// Admin, Sclerose.info