Blive et af Sclerose.infos 1000 ansigter

1000anisgter2

I 2003 brugte Sclerose.info første gang udtrykket "De 1000 ansigters sygdom" om sclerose.
Siden 2008 har Sclerose.info skrevet om de 1000 ansigter.

2023:
Husk! Vi har brug for jer alle!

Jo flere deltagere vi får til de 1000 ansigter til bladet, desto flere beretninger har vi at spejle os i. Vi er alle ramt på forskellige måder af sclerosen, samt at vi alle har hver vores måde at takle det hele på. Derfor kan vi, her i bladet og i gruppen sclerose.info, give hinanden gode råd, støtte, samt hjælp til andre med sclerose.

Som noget nyt, har i nu chancen til selv, at vælge hvilken måde der passer jer bedst, til mit interview af jer. I kan få tilsendt et spørgeskema i Word eller til jer der ikke har Word, kan jeg sende interviewet på e-mail, begge dele kan i tage, helt i jeres eget tempo.

Som det helt nye vil jeg yderligere tilbyde jer, at vi kan lave et telefon interview, hvor jeg stiller jer spørgsmålene på telefon og skriver jeres svar ind for jer. Dette vil måske gøre det lidt mere overskueligt, for nogle af jer, at deltage.

Sidst nævnte kræver dog lidt længere planlægning og tilrettelæggelse, dog er jeg villig til at hjælpe jer, hvis i er villige til at hjælpe andre med sclerose med jeres medvirken i ´De 1000 Ansigter´.

Lad os alle støtte hinanden på godt og ondt. Det er jo os der bedst kan forstå hinanden og vi har alle ihvertfald en ting til fælles, nemlig vores diagnose.

Hvis i ønsker at være en af vores 1000 ansigter (som scleroseramt eller pårørende), så skriv gerne til min mail: deaniemofjeld@gmail.com eller Deanie@sclerose.info

Deanie Mofjeld
// Admin Sclerose.info

1000ansigter
1000ansigter

More Posts