Covid19 / Corona – august 2020

Hvis man følger med i nyhederne, og man ser hvordan der er demonstrationer om at bruge mundbind, teorier om at Bill Gates vil overtage verden, at det hele hænger sammen med det nye 5G netværk, at det er en menneskabt virus der er for at gøre verdensbefolkningen mindre, et våben der bliver brugt af kineserne osv osv osv. - så bliver man lidt hmmppffff om det hele - og mange bliver lidt i tvivl om det er sandt med Covid19.

Det er sandt ! Covid19 eksistere. Og for os med sclerose, der er det meget vigtigt at vi IKKE får virus. Det er ret simpelt som før skrevet, vores krop har nok at arbejde med pga sclerosen, vi skal ikke have mere indenfor.

Det er også vigtigt at sige at folk dør af Covid19. Jeg ved ikke om du kender en der er død - men jeg gør! Det er alvor.
Der er så mange politiske ting involveret - der er så mange økonomiske interesser involveret - hvor tit høre vi ikke - samfundet kan ikke eksistere hvis vi lukker ned igen.... vi må åbne mere ... vi må gøre noget for virksomheder.
Dette er fuldstændigt korrekt - det er en økonomiske bombe, skrækkeligt for samfundet/samfundsøkonomien - MEN for pokker, vi som scleroseramte og vores nære pårørende er tvunget til at passe på ! ... Meget !

Der ernogle der siger - jeg vil ikke lade Covid19 styre mit liv. Det er såmænd rigtigt - og jeg vil ikke lade sclerosen styrer mit liv - MEN FOR FANDEN, det betyder ikke at man ikke skal passe på - og det betyder ikke at jeg ikke agerer efter at jeg har sclerose.

Om det er en menneskabt virus eller ej - om det er nogen der lukkede den ud ved en fejl, det ved jeg ikke - og er ligeglad for fakta er den er her.

Fakta er man kan dø af den
Fakta er at vi som scleroseramte er i risikogruppen
Fakta er at du som scleroseramt ikke kan tillade dig at være ligeglad, ihverfald overfor dine pårørende

Min scleroselæge sagde følgende til mig.
Hvis du tænker at Covid19 er som at lege rusisk roluette ... og "almindelige" mennesker har en patron til seks mulige patroner - så har vi som scleroseramte 4 patroner i pistolen til seks mulige.

Det er alvorligt - og ja det er træls at være lukket inde eller ikke kunne gå frit rundt, men det er dit eget valg - det er dit liv!

Jeg har truffet mit valg - jeg passer på ...meget på ! (både for mig selv, men i ligeså høj grad for min elskede familie)

// Kim

More Posts