Telefoni til medlemmer af Sclerose.info

Spændende samarbejde for Sclerose.info

Sclerose.info har indgået samarbejde med teleselskabet evercall – som er et telefonfirma som mange sikkert kender igennem deres antenneforening.

Det betyder, at alle medlemmer kan få 10 % rabat på de mobilpakker, som evercall tilbyder.

Hvis du bestiller via http://sclerose.evercall.dk , opnår du automatisk de 10 % rabat. Bestiller du telefonisk på telefon 44 40 40 40, skal du oplyse koden Sclerose.info, så sørger evercall for at lægge rabatten på abonnementet.

At kunne spare penge på et abonnement som vi alle burger, nemlig vores mobil, betyder rigtig meget for os alle.

Lidt om evercall:
evercall blev etableret i 2005 og har kontor i Odense. De er et lille team på 10 medarbejdere - herunder også ejeren som selv er aktiv i den daglige drift. Evercall benytter Telenors netværk for at levere mobiltelefon, men har selv udviklet alle primære systemer og er selvstændig operatør.

Evercall er IKKE ejet eller drevet af en af ”de store”, hvilket vi som Sclerose.info kender til, det med at stå på egne ben. Måske kender du evercall fra din antenneforening, da de leverer til godt 50 antenneforeninger rundt om i landet. Evercall kan desuden også levere fleksible omstillingsløsninger til erhverv.

På spørgsmålet om hvorfor evercall har valgt at lave en samarbejdsaftale med Sclerose.info svarer Thomas;
evercall har valgt at indgå et samarbejde med Sclerose.info for at give medlemmerne en rabat på telefoni, som alle bruger i dagligdagen. Vi vil gerne gøre op med lange svar tider og dårlig kundeservice, som telebranchen desværre ellers er kendt for. Vi kan forestille os, at man som scleroseramt har nok at kæmpe med. Vi har set det som en helt naturlig ting at indgå et samarbejde med Sclerose.info og håber meget, at medlemmerne vil blive glade for at være kunde hos os.

Jeg synes det er spændende siger Sclerose.infos formand Kim. Det kan give besparelse for nogen, og jeg synes at det er vigtigt at man finder en god service og gode forhold i den jungle som mobiltelefoni kan synes.

More Posts