Hvem er Sclerose.info ?

Sclerose

Hvem er Sclerose.info egentlig ?

Vi har prøvet at forklare dette igennem flere år – men kan også godt forstå at der er tvivl.

Her kommer lidt information om Sclerose.info i korte facts:

* Sclerose.info er en forening der blev stiftet i 2002.
* Sclerose.info er en selvstændig forening – vi har intet med den gamle forening Scleroseforeningen at gøre.
* Sclerose.info er en NGO (Non Govermental Organisation) – det betyder at Sclerose.info ikke modtager offentlige tilskud af nogen art – men kun private midler.
* Sclerose.info blev stiftet primært af scleroseramte – og i foreningen i dag er det stadig primært scleroseramte der arbejder.
* Sclerose.info er en forening der arbejder med information om sygdommen sclerose. Vi ønsker at øge informationen overfor befolkningen sådan at kendskabet øges (det er stadig ikke godt nok her i 2015). Samtidig ønsker vi at være med til at informere om ”livet” til andre scleroseramte – dele erfaringer – hjælpe hinanden – sådan at vores tilværelse med sygdommen bliver bedre og vi alle får et bedre liv selvom vi alle har eller er pårørende med denne dumme sygdom.
* Sclerose.info har siden vi blev stiftet i 2002 – stået bag rigtig mange aktiviteter og events – såsom Kunstkonkurrence – Sclerosematchen – foredragsaftener – foldere og meget meget mere.
* Sclerose.info åbner op for at man kan blive medlem og støtte vores arbejde og hinanden – noget som vi tidligere ikke har villet gøre.
* Sclerose.info har altid været meget aktive i den elektroniske verden – på sociale medier – og via vores hjemmeside.

Desuden, Sclerose.infos formål:

"Foreningens formål er at udbrede kendskabet til og forståelsen af sclerose og sygdommens indvirkninger for herigennem at forbedre vilkår og muligheder for scleroseramte og deres pårørende i Danmark.

Herudover er det Sclerose.infos mål til stadighed at formidle den nyeste information om sygdommen, dens indvirkninger, forskning i behandlingsmetoder og pleje for herigennem at forbedre de scleroseramtes muligheder for at tage bedre stilling til sygdom, behandling, fremtidig tilværelse og generel situation".

Foreningen har nogle grundholdninger vi løbende vil bringe i den kommende tid.

Såfremt du har spørgsmål om Sclerose.info er du velkommen til at skrive en email til admin@sclerose.info eller til foreningens formand Kim Gelser på kim@sclerose.info

//admin
administration