LoFric Sense kateteret

- Astra Tech lancerer LoFric Sense, dette kateter passer ikke kun til kvinders livsstil men også til deres medicinske behov.

LoFric® Sense™ er et nyt kateter fra Astra Tech, udviklet og designet til kvinder. Udviklet med henblik på at nedsætte risikoen for urinvejsinfektioner hos kvinder. LoFric Sense er desuden meget diskret og brugervenligt.

For mennesker som ikke kan tømme blæren på naturlig vis, er Ren Intermitterende Kateterisering ( RIK) et godt alternativ. Metoden bliver ofte omtalt som ”gold standard” for mennesker med blæreproblemer, og indebær at blæren tømmes regelmæssigt med et éngangskateter. Tusindvis af mennesker verden over er afhængig af RIK og tømmer blæren flere gange dagligt på denne måde. For mange er dette en livslang behandling.

Astra Tech har fornøjelsen af at introducere LoFric Sense; kateteret der passer ikke kun kvinders livsstil men også deres medicinske behov. Det forhandles i en diskret og hygiejnisk indpakning, der mere ligner et feminint hygiejne produkt end et medicinsk hjælpemiddel. Det er let at transportere og fungerer som en diskret affaldsbeholder.

Det er vigtig at RIK bliver en naturlig del af kvindens hverdag, ligesom det er vigtigt ikke at gå på kompromis med helbred og sikkerhed. Korrekt udført er RIK en let og enkel terapi til løsning af et alvorligt problem.

”LoFric Sense er designet med hjælp og inspiration fra kvindelige brugere, hvilket afspejles ved et sterilt og funktionelle håndtag som letter håndteringen, et fastere materiale som letter indføringen samt et feminint design som øger diskretionen. Dette i kombination med et miljøvenligt katetermateriale gør LoFric Sense til mit valg” udtaler Rie Sørensen , København.

Selvom LoFric Sense fremstår i et helt nyt design, der repræsenterer et stor fremskridt i RIK behandlingen, er det stadig belagt med Urotonic™ Surface Technology hvilket gælder for hele LoFric sortimentet. Denne teknologi der minimerer friktionen både ved indføring og ved udtrækning.

”LoFric Sense er resultatet af en kontinuerlig produktudvikling. Eftersom LoFric Sense er udviklet i tæt samarbejde med kvindelige brugere og sundhedspersonale, er vi overbevidst om, at kateteret kan lette hverdagen for brugeren og dermed blive en stor succes” udtaler Lise Wrona Salgschef, HealthCare Danmark.

For yderligere information kontakt lene.kruse@astratech.com eller besøg vores hjemmeside
www.lofricsense.dk

Astra Tech A/S, en del af AstraZeneca gruppen, udvikler, fremstiller og markedsføre dental implantater og avancerede medicinske éngangsartikler til brug for sundhedsvæsnet. Firmaet udvikler, fremstiller og markedsfører produkter som øger behandlingsresultatet, forenkler arbejdsgangen samt medvirker til at reducere omkostningerne i sundhedsvæsnet

Astra Tech’s hovedkvarter og produktionsfaciliteter ligger i Mölmdal, Sverige. Firmaet er repræsenteret globalt ved 16 datterselskaber og lokale samarbejdspartnere. Astra Tech har totalt 2.100 ansatte worldwide. Firmaet afsætter 5 % af indtjeningen til forskning og udvikling. Astra Tech’s omsætning i 2008 SKr 3,4 billion.

For yderligere information: www.lofricsense.dk

More Posts