Sclerose.info er meget glade for igen at kunne inviterer dig til foredrag med tidl. verdensmester Arne Nielsson

Hvordan motiverer man sig til at tænke positivt og være i mulighedernes verden på trods af svære livsbetingelser?

Arne Nielsson har nogle fantastiske og inspirerende bud på dette!

FOREDRAG OG PATIENTMØDE
Den tidligere topatlet og verdensmester i toerkano, Arne Nielsson, ved hvad mental træning og udvikling kan gøre for en.
Det fortalte han i bogen ”Viljen til Sejr” - og med dette som overordnet tema rejste han rundt i landet som foredragsholder. Det gør Arne Nielsson stadig - nu med nye anskuelser på livet. Disse nye forståelser ved livet opstod, da hans verden ramlede, idet hans elskede kone fortalte ham, at hun ikke elskede ham mere og ville forlade ham…

- Hvordan giver man krisen mening?

- Vend ikke ryggen til problemerne

- Du skal altid bevare håbet

- Hvad er det bedste for dig?

Dette er blot nogle af de ting, som Arne pludselig måtte tage stilling til for at finde frem til Den Nye Arne; en Arne som Dorthe i øvrigt efter 10 mdr. valgte at vende tilbage til. Hvordan han fandt frem til, at VILJEN SIDDER I HJERTET, er noget af det, Arne Nielsson vil dele med os, når SCLEROSE.INFO afholder to store foredrag i hhv. Århus og København i efteråret 2010.

Arrangementerne afholdes d. 27 oktober i Århus og d. 28 oktober i København. I århus starter arrangementet kl 16.30 og i København starter arrangementet kl 17.00 :

Århus : MUSIKHUSET - ”Den Lille Sal” / Thomas Jensens Allé / 8000 Århus C

København: Den Sorte Diamant , Det Kongelige Bibliotek, Søren Kierkegaards Plads 1, 1016 København K – Blixen lokalet.

GRATIS FOR SCLEROSERAMTE OG PÅRØRENDE
Dette er en enestående mulighed for dig at deltage. Arne Nielsson afholder som oftest sine kurser og foredrag for lukkede forsamlinger og virksomheder eller som åbne arrangementer mod betaling for deltagelse. Sclerose.info har indgået en sponsoraftale med Sanofi Aventis, der gør det muligt for os at give dig dette tilbud gratis. Der er begrænset antal pladser (ca. 100 hvert sted), idet vi gerne vil have mulighed for at skabe et tæt og nært møde, hvor du kan komme helt tæt på Arne Nielsson. Da vi forventer stor tilslutning, er det vigtigt, at du tilmelder dig hurtigst muligt.

TILMELDING VIA MAIL
I din mail skal du skrive dit fulde navn, år for diagnose, tilknyttet hospital, dit telefonnummer (i tilfælde af aflysning), og antal personer der kommer, for du må meget gerne tage din hjælper/pårørende med. Tilmeld dig hurtigst muligt - der bliver rift om pladserne!

Ved eventuelle spørgsmål om arrangementet kan du kontakte os alle hverdage ml. kl. 09-11 på telefon             36 98 82 97     

TILMELDING SENEST: 14. OKTOBER 2010
SENDES TIL: tilmeld@sclerose.info

Vi glæder os til at se dig!

 

More Posts