Endnu et år er gået …… :-)

For mig har 2010 været et meget travlt år.
Jeg har haft så travlt på det personlige plan, at tiden til at pleje, opdaterer og nyhedsberette hér på hjemmesiden har ikke været som jeg kunne ønske. Det vil jeg prøve at gøre anderledes og bedre i 2011.

Sclerose.info har sin fulde berettigelse i scleroseverdenen. Jeg vil egentlig sige at vi er en nødvendig balance i miljøet.
VI får så mange positive tilkendegivelser fra mennesker, der bruger hjemmesiden til at søge information og inspiration til et positivt liv med en kronisk sygdom som sclerose er.

Sclerose.info får brug for hjælp i 2011- frivillige hænder og hjerner!
Vi skal bruge nogle, der er dygtige til at uploade tekster på hjemmesiden, og vi har brug for flere til at skrive artikler herinde. Vi har brug for mennesker med gode idéer, og med lysten til at opretholde en hjemmeside, der siden den startede tilbage i 2001 har kæmpet for budskabet om, at det handler om at leve, noget der jo virker så simpelt – men som er så forbandet svært for os scleroseramte engang imellem. Det er et utrolig vigtigt budskab – prøv at smag på det få følelsen af det … det er jo så simpelt som det er sagt – det handler om at leve.
Vi har kæmpet for individet bag sygdommen – og det er vigtigt at alle stemmer skal høres !

Jeg vil gerne selv gøre mit bedste til, i 2011, at stemmerne bag sygdommen fortsat bliver hørt og meget gerne flerstemmigt. Alle, der har lyst til at skrive indlæg, artikler – ja personlige historier skal melde sig på banen nu. Skriv til meget gerne direkte til mig på mail: kg@sclerose.info

Julen og nytår i Spanien er anderledes end i Danmark.
Her er forholdsvis varmt.
Solen skinner, og det er super for mig når der er mulighed for at sidde i eftermiddagssolen udenfor og nyde kaffen. Spanien er ideel for mig. Spanien passer til mit temperament. Varmen, livet, mentaliteten er perfekt. Kroppen mindes det besværlige glatte lag i Danmark,- det glatte sne-lag. Og min krop er meget taknemmelig for solens stråler, for livet hernede...
Det burde være en menneskeret for alle scleroseramte at opleve Spaniens sol og det tørre klima.
Jeg vil i 2011 forsøge at formidle nogle fordelagtige feriebolig-deals i Syd-Spanien til udbud blandt alle medlemmer af sclerose.info. Der vil komme mere om emnet i starten af 2011 hér på siden...

Jeg vil gerne ønske alle et lykkebringende nytår – et nytår uden at sclerosen viser sine grimme tænder – et lykkebringende år for dig og din familie, et år hvor jeg håber, at flere vil støtte op om vores forening, så vi fortsat kan sprede budskabet om, at livet ikke ender med en sclerosediagnose, men begynder med nye og anderledes livsvilkår, - husk på - det handler om at leve!!!

Hilsner og Gracias
fra
Formand
Kim Gelser
anno 2011 - 1 Januar, Spain

More Posts